- 400 g liszt
- 20 g szárított élesztő
- 250 ml langyos víz
- 1 tk só
- 2 ek étolaj
- 1 tk Aranyszarvas Szarvasgombás Szőlőmagolaj
- 400 g darált császárszalonna
- 250 g Pannónia sajt
- 200 g tejszín
- 2 tojássárgája
- Frissen őrölt bors
A lisztet összekeverjük a szárított élesztővel és a sóval. Hozzáadjuk a langyos vizet és sima masszává dolgozzuk. Letakarjuk, félretesszük kicsit pihenni, mialatt elkészítjük a tölteléket.
Az olajon megdinszteljük a szeletekre vágott hagymát, a darált császárszalonnát. Félrehúzzuk, hagyjuk kihűlni.
Tepsit sütőpapírral kibélelünk. Ebbe oszlatjuk el a kinyújtott masszánkat. Rászórjuk egyenletesen a sült szalonnát, a hagymát és a frissen őrölt borsot. A reszelt Pannónia sajtot rászórjuk, és a tejszínnel elkevert pesztót egyenletesen rácsurgatjuk. Betoljuk a sütőbe és nyitott ajtónál 50-60 fokon 15-20 percig pihentetjük, majd 200 fokos sütőben 30 percig készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése