2011. január 3., hétfő

Egy egyszerű recept, álcázott másnaposságra!

Senki sem szeret vendégeket fogadni az 'évszázad bulijának' másnapján. Ha ez mégis elkerülhetetlen, kössük össze a kellemest a hasznossal. Miközben titokban gyógyulunk, kápráztassuk el a közönséget ezzel a fejfájással kínlódva is könnyen kivitelezhető fogással.

Bloody Mary zselé paradicsomlekvárból

Hozzávalók (16 kanálnyi adag):

  • 1 üveg Aranyszarvas paradicsomlekvár
  • fél dl vodka
  • fél zellergumó
  • 10-20 csepp Tabasco szósz (ízlés szerint)

Elkészítés:

A lekvárt összekeverjük a Tabascoval és a vodkával. Kanalakra helyezzük. A zellert vékony szeletelővel hajszálvékonyra szeljük. Sütőben lassú tűzön megszárítjuk (vagy bő olajban frittírozzuk). A kanálra adagolt zselére rendezzük.


Figyelem:
Szentebb életű meghívottak kedvéért, aszpirint ne aprítsunk bele, így is tökéletes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése