2010. július 30., péntek

Sertésoldalas paradicsomlekváros mázzal

Hozzávalók:
1 kg kevéshúsú sertésoldalas

bors
0,5 dl étolaj
6 evőkanál Aranyszarvas paradicsomlekvár lime-mal és színes borssal
1 dl sör

Elkészítés: Az oldalast sózzuk, borsozzuk, bekenjük az étolajjal, tepsibe tesszük, aláöntjük a sört. Letakarjuk alufóliával, és 160 °C fokos sütőben 1 órát pároljuk.

A fóliát eltávolítjuk, a sütő hőmérsékletét levesszük 140 °C fokra. Az oldalast bekenjük a paradicsomlekvárral, és tovább sütjük. Közben kenegetjük, amíg szép pirosra sül.

Friss zöldsalátával, zöldhagymátval és sült burgonyával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése