2010. július 30., péntek

Spagetti bazsalikommal és szarvasgombás pesztóval


Hozzávalók:
500 g spagetti
80 g vaj
120 ml tejszín
100 ml extra szűz olívaolaj

bors
2 evőkanál frissen vágott bazsalikom
1 evőkanál Aranyszarvas szarvasgombás pesztó
100 g mini mozzarella
tálaláskor frissen reszelt szarvasgomba

Elkészítés: A spagettit sós, lobogó vízben megfőzzük. Közben egy másik edényben felolvasztjuk a vajat, hozzáöntjük a tejszínt és az olívaolajat, felforraljuk.

A spagettit leszűrjük (ne mossuk le), lecsepegtetjük, és a tejszínes szószhoz adjuk. A többi hozzávalót is a tésztára tesszük, és finoman összeforgatjuk. Azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése