Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db libacomb
- 1 fej hagyma
- 2 dl vörösbor
- 1 szál rozmaring
- 4 gerezd fokhagyma
- Só, bors
- 2 db narancs
- 1 üveg Aranyszarvas Narancsos Sárgarépalekvár
- 1 szál zöldhagyma
- 1 csomag petrezselyem
- 2 ek olíva olaj
Elkészítés:
A libacombokat megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, a zöldségekkel, friss fűszerekkel és a vörös borral tepsibe tesszük, lefóliázzuk, fólia alatt 1órát pároljuk 160°c-on, a fóliát eltávolítjuk, és tovább sütjük a combokat, amíg szép pirosak nem lesznek.
A narancsokat kifilézzük. A narancsos répa lekvárt összekeverjük a finomra vágott petrezselyemmel, zöldhagymával, olajjal.
Az elkészült ropogós libacomb mellé tálaljuk. Kínálhatunk mellé burgonya pürét, krokett, brokkolit…
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése