Hozzávalók 4 személyre:
- 500 g gnocchi (burgonya nudli)
- 50 dkg hámozott paradicsom konzerv
- 2 dl vörösbor
- 2 fej vöröshagyma
- 4 ek olívaolaj
- 3 dkg vaj
- 15 dkg parmezán
- Só, bors
- 3 db bazsalikom ágacska
- 3 dl húsleves
- 3-4 mokkás kanál Aranyszarvas Szarvasgombás Balzsamecet Szósz
Elkészítés:
A gnocchit megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, az olívaolajon és a vajon lepirítjuk. Vörösborral felöntjük, visszaforraljuk, majd beletesszük a durvára összevágott konzerv paradicsomot. Tovább főzzük 10 percig, a levessel fokozatosan felengedve kellő sűrűségűre főzzük. Összevágjuk, vagy tépjük a bazsalikomot, majd a gnocchival együtt a paradicsomba forgatjuk. Tetejét megszórjuk reszelt parmezánnal, és meglocsoljuk az Aranyszarvas Szarvasgombás Balzsamecetszósszal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése