2010. június 24., csütörtök

Bemutatkozás

Az Aranyszarvas cég prémium élelmiszer-termékek fejlesztésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Mint vállalkozás, 2006-ban indult, akik alapították: szarvasgombászok, séfek és barátaik.

Kifejezett cél volt olyan élelmiszerek alkotása, amelyek Magyarországon már elfeledett vagy még nem széleskörűen ismert étkezési szokások, kultúrák irányába vezetik az ilyesmire kíváncsi közönséget.

A szarvasgomba földalatti életterétől a feldolgozás és kereskedelem más módon titokzatos világán keresztül vezetett az út azon termékcsoportokhoz, melyeket az Aranyszarvas jelen idő szerint gyárt. Aki hasonlót csinált már, az tudja csak, milyen körülményes összeegyeztetni az egyedi recepturákat a létező technológiákkal, az ízgazdagságot a konzerviparral, az újszerűséget az értelmezhetőséggel, az extra minőséget a nagyságrendekkel – egyszerűbben: egyedi, és javarészt ismeretlennek számító, különleges minőségű termékeket piacra vezetni és értékesíteni.




Az Aranyszarvas legénysége hisz az ellentmondások feloldhatóságában. Nincs affelől sem kétség, hogy kik azok, akik képesek erre.

Termékeinket 2008-ban a ’SIAL d’OR’ élelmiszerek nemzetközi versenyének zsűrije ’győztes’ díjjal tüntette ki.


Kereskedelem és vásárlás

Telefon: +36 30 641-4318
e-mail: arose@aranyszarvas.com

Információ
Telefon: +36 30 303-9689
e-mail: info@aranyszarvas.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése